Qlas & Blacka, ADF Samski, Fresku en meer: de NL hiphop zomerspecial #2!

Het strengste deel van de quarantaine zit erop, maar we moeten waken voor een tweede golf van coronabesmettingen. Rappers hebben tijdens de lockdown massaal in de studio gezeten en iedere week horen we daar weer de resultaten van. Vooral Nederlandse mc’s hebben het er maar druk mee; het releaseschema van sommigen puilt uit van de hitte. Om je op weg te helpen tussen alle labels, artiesten, collabo’s, beats en dikke hooks maken we een selectie voor je. Duik in onze NL hiphop-playlist van het moment!

Nu we niemand kunnen ontdekken op de stages van WOO HAH!, Appelsap en Lowlands, zijn we verplicht om op een andere manier aan onze music-fix te komen. We houden onze mail beter in de gaten dan ooit, checken onze release-radar van voor tot achter en klikken door op YouTube als vanouds.

De NL hiphopscene zit namelijk vol met talent, maar ook een aantal grote namen en veteranen blijven muziek uitbrengen. In het tweede deel van onze NL hiphop zomerspecial komen we Nederlandse hiphopveteranen als Terilekst, Sticks en Typhoon tegen, maar ook jonge honden als ADF Samski en Bokke8. Ondergewaardeerde mc’s als Rafello, Momi en Kingsize, maar ook grote namen als Fresku, Lijpe en Kevin. De diversiteit die dat oplevert is geweldig.

Schenk wat in, daal neer in je tuin, druk op play en begin die ontdekkingstocht. Mocht je deel 1 van onze zomerspecial willen checken, kan dat hier.

Zodra we zoiets hebben van ‘we kunnen nog wel een playlist gooien’, hoor je van ons.

Deze zomer kom je door met de updates die we je blijven geven! Volg ons op Instagram zodat je niks mist.

Geplaatst door bowie op 27 juli 2020