Het strengste deel van de quarantaine zit erop. Rappers hebben massaal in de studio gezeten en iedere week horen we daar weer de resultaten van. Vooral Nederlandse mc’s hebben het er maar druk mee; het releaseschema van sommigen puilt uit van de hitte. Om je op weg te helpen tussen alle labels, artiesten, collabo’s, beats en dikke hooks maken we een selectie voor je. Duik in onze NL hiphop-playlist van het moment!

Nu we niemand kunnen ontdekken op de stages van WOO HAH!, Appelsap en Lowlands, zijn we verplicht om op een andere manier aan onze music-fix te komen. We houden onze mail beter in de gaten dan ooit, checken onze release-radar van voor tot achter en klikken door op YouTube als vanouds.

De NL hiphopscene zit namelijk vol met talent, maar ook een aantal grote namen en veteranen blijven muziek uitbrengen. De mix die dat oplevert is In deze playlist hoor je onderbelichte acts als Marone, Pjotr en Gil, populaire namen als Boef en Ashafar, future Roffa legends als Kevin en Momi, oudgedienden als Steen en Excellent en Yssi SB, die een aantal grote namen wist te strikken voor een remix! Uiteraard ontbreken de zomervibes van Bilal Wahib, Jonna Fraser en Dopebwoy niet.

Schenk wat in, daal neer in je tuin, druk op play en begin die ontdekkingstocht.

Zodra we zoiets hebben van ‘we kunnen nog wel een playlist gooien’, hoor je van ons.

Deze zomer kom je door met de updates die we je blijven geven! Volg ons op Instagram zodat je niks mist.

Meer Tracks