Leer de lessen van Delic tijdens een masterclass in Rotterdam!

Delic wordt, ondanks dat de hoogtijdagen van Opgezwolle alweer zo’n twaalf jaar achter ons liggen, nog altijd gezien als een van de beste producers en beatmakers van Nederland. Opkomende producers kunnen op donderdagavond 28 november voor € 20,- een masterclass van hem krijgen in Rotterdam. Of nog beter; wij geven twee spots weg!

Music Production Academy, kortweg MPA, haalt Delic voor een inspirerende masterclass naar Rotterdam. Tijdens deze avond krijgen muzikanten de kans voor tips en verbreding van hun carrière. Delic’s secure aanpak van het maken en mixen van muziek zullen je inspireren.

Dingen die besproken worden tijdens de masterclass zullen variëren van mixen en produceren tot een creatief proces aanwakkeren en het aanpakken van bepaalde projecten. Hoe krijg ik mijn mix warmer en grootser? Hoe krijg ik betere beats? Hoe krijg ik meer variatie en sfeer in mijn producties? Hoe krijg ik mijn drums en vocalen juist in de mix? Hoe zorg ik ervoor dat ik inspiratie krijg voor iedere sessie? Het zijn een paar van de vragen die Delic tijdens deze masterclass zal beantwoorden.

Vorig jaar spraken we Delic nog, toen hij zijn album Kidnap At The Noodle Shop uitbracht. Lees het terug en beluister dat fantastisch geproduceerde album in hetzelfde artikel.

Hosted by: Music Production Academy
Kosten: €20,- (voor niet-studenten)
Wanneer: Thursday 28 November 2019 19:00 – 22:00
Waar: Music Production Academy, Hoogstraat 38a, Rotterdam

Een plekje winnen? Mail een link naar een van je producties (streamable, dus op Spotify, Soundcloud, Bandcamp o.i.d.) samen met je n.a.w.-gegevens naar bowie@hiphopinjesmoel.com met ‘Delic Masterclass’ in de onderwerpregel en je maakt kans! Winnaars krijgen per mail bericht op dinsdagavond 26 november.

Niet gewonnen? Kaartje kopen via deze link!

Geplaatst door bowie op 25 november 2019