#HIJSBEATS2 is van start!

Beatmakers/producers opgelet! #HIJSBEATS2 is van start. In het nieuwe seizoen geven we je niet één maar twee kansen per maand om winnaar te worden! Natuurlijk via onze Dropzone, waarbij je je beat kunt uploaden waarna een gerenommeerde producer uit Nederland de winnaar aanwijst, maar ook via een instore workshop! Hoe dat in zijn werk gaat staat uitgelegd op de speciale #HIJSBEATS2 pagina.

Deze maand worden de inzendingen via de Dropzone beoordeeld door FilosofischeStilte, de producer die in 2015 zijn debuut-EP op Noah’s Ark uitbracht en draait op diverse feesten in binnen- en buitenland. Inzenden doe je hier (t/m 31 januari):
https://www.hiphopinjesmoel.com/contest/hijsbeats2-januari/

De eerste instore workshop zal op zaterdag 30 januari plaatsvinden in het Rotterdamse filiaal van KEYMUSIC. Er zal een beatworkshop gegeven worden door het productieduo Killing Skills en er zal een productworkshop gegeven worden door Ableton Product Specialist Maurits Boegman. De inschrijvingen zijn geopend via de website van KEYMUSIC. We hebben maar plek voor 15 personen, dus wees snel. Vol = vol. Inschrijven (t/m 18 januari):
http://www.keymusic.com/nl/evenementen/hijsbeats2

De winnaars van januari ontvangen een mediapakket waarmee ze een release goed kunnen promoten inclusief fotoshoot met (pers)foto’s, een bannercampagne en een uitgebreid interview op de website van Hiphop In Je Smoel.

Alle info omtrent #HIJSBEATS2 is te lezen op deze pagina, die continu geüpdate zal worden.

HIJSBEATS2_sponsors