Win een optreden op I LOVE HIPHOP Festival in Den Haag

Het I LOVE HIPHOP Festival is de kick-off van de Haagse Hiphop Week, een 8-daags hiphopevenement dat een week later op Parkpop wordt afgesloten. Op het festival, op 22 juni in Paard van Troje, zullen veel (inter-)nationale artiesten staan. De line-up is als volgt:

 

Muziek:

Suprise headliner + Dynasty (USA), Kubus (Buitenwesten), Raw Bro's (Den Haag), dOOp vs. Subp Yao, Boeboe, Krampfhaft, Sinjin Hawke (Spanje), DJ Chinmachine (Rusland), Kingsize, Roy Kable

 

Graff & Street art:

Mr. Wany (Italië), Storm (Denemarken), Jiroe (Engeland), Kkade (Zwitserland)

 

Battles:

MC Battle, Moves Dance Warehouse battle, Bboy competitie, Young Bboy League

 

Optreden op I LOVE HIPHOP?

Kortom: een line-up waar je tussen wilt staan! En dat kan, want we mogen een plekje in de line-up weggeven door middel van een Dropzone Contest! Dus als jij een hiphopact bent kun je je vanaf nu t/m 30 mei, 00:00 aanmelden door je track of video te uploaden in onze Dropzone. Daarna kiezen we met de organisatie van het festival de winnaar en die zal op 22 juni rocken op I LOVE HIPHOP in Den Haag! Check snel hoe je je inschrijft:

 

– Selecteer in de Dropzone de contest I LOVE HIPHOP Festival 2014

– De inzending moet minimaal vijf regels biografie bevatten

– Een goede persfoto

– Contactinfo waarop we je kunnen bereiken

– Inzenden kan vanaf 9 mei, 13:00 t/m 30 mei, 00:00

 

Tickets zijn voor slechts € 7,50 te koop via de website van Paard van Troje. Voor alle informatie over het festival check je deze website.

Geplaatst door bowie op 9 mei 2014