Westside Gunn heeft zijn nieuwe album ‘Supreme Blientele’ uitgebracht

Eindelijk is ‘ie er; het nieuwe album van Westside Gunn. En hoewel het bij Griselda Records meer dan soms schort aan precisie wat betreft distributie (zowel fysiek als digitaal) is Supreme Blientele gewoon te beluisteren op de releasedatum. Of nou ja, Supreme Blientele is de naam die wij -én Spotify- prefereren, want het album heeft maar liefst drie titels; ook Chris Benoit en God Is The Greatest fungeren als namen voor de plaat.

Op het nieuwe album van de rapper uit Buffalo werkt hij natuurlijk samen met zijn broer Conway, maar er is ook vocale versterking van een rijtje namen dat niet mis is: Busta Rhymes, Anderson .Paak, Jadakiss, Elzhi en Roc Marciano doen mee op de nieuwste Griselda-release. Hiphopliefhebbers zullen eveneens smullen van het blik aan producers dat open getrokken is; naast vaste partner Daringer zijn ook onder meer Pete Rock, Harry Fraud, The Alchemist en Pete Rock paraat.

Wie ‘Gunn’ kent, weet wat hem of haar te wachten staat bij het op play klikken; veel drugsdeals, moorden, bloed, een vet nasale stem waarmee hij al jammerend over boombapbeats spit, jeugdige honger en een dikke flow.

Geplaatst door bowie op 22 juni 2018