We finna ‘Get Loose’; een nieuw hiphopfestival in Rotterdam!

Live hiphop keert terug in Rotterdam en laat zich zien tijdens de eerste editie van het Get Loose Festival! Op zondag 24 juni zie en hoor je een dikke line-up aan artiesten en kunstenaars en eet je heerlijke Rotterdamse soul foods op het Afrikaanderplein. De line-up is voor 90% Rotterdams en het festival verbindt old school met new school, groot met klein, trapbeats met rapflows en toont de toekomst van de Rotterdamse scene. Check alle artiesten die je deze zomer in Roffa kunt zien (de lijst is nog niet eens compleet) hieronder en scroll nog verder door om één van de eerste tickets te scoren!

Line-up
Live: Fresku, Hef, Winne, Murda, Che Lingo (UK), Edson & Jerr (Broederliefde), Equalz, NoizBoiz, Watwatis, Jaskelis, Fabz Pi, Mopperatchi, Elijah Waters, Monta, Kalibwoy

DJ’s: Ray Escobar, Franky Sticks, Wessel S, Darr3n, Lordvetter, Evelyn Rae

De headliner houdt de organisatie nog even geheim, maar het Afrikaanderplein staat op zondag 24 juni in elk geval in het teken van hiphop, want naast muziek kun je nog veel meer checken; graff, breakdance en spoken word bijvoorbeeld.

Tickets
De Early Eazy E tickets zijn vanaf nu te koop voor € 15,- via deze link!
Let op: Get Loose Festival is een 18+ evenement!

Alle informatie is te lezen op in het Facebook-event.
Hiphop In Je Smoel is mediapartner van Get Loose Festival.

Geplaatst door bowie op 27 februari 2018