VICE en ADE BEATS openden Amsterdam Dance Event met de gebruikelijke teringzooi

Afgelopen woensdag was de eerste avond van ADE met behulp van aanstormend hiphop talent een succes! VICE X ADE BEATS SESSIONS is een samenwerking van VICE, ADE Beats en Puma om de terugkeer van plezier te vieren. Daarbij leverden ze geen half werk.

De avond in de nieuwe locatie, de Marktkantine, is niet alleen om jong raptalent mogelijkheden te bieden om hun vaardigheden te laten zien, maar ook om weer eens een feestje te hebben. In de lounge-ruimte, met vintage meubilair, planten, een bar en een grijpmachine waarmee je sneakers kon graaien konden we niet anders dan ontspannen voorafgaand aan de showcases.

Dat was echter van korte duur, want daarna was er een soort spirit bomb in de zaal. Het tempo lag moordend hoog. Ieder kwartier stond er een nieuwe artiest of groep op het podium, die allemaal een eigen energy brachten. Kleine Crack rapte vurig, LIONSTORM kwam duidelijk om te shockeren, Laylo had half Brabant laten uitlopen naar de hoofdstad, Emelia bleef haar hele set on 10, Black Acid speelde weer een heerlijke thuiswedstrijd en na Brunzyn en Oomto bleef er niets meer over van de zaal. De nieuwe generatie was hongerig om zich te presenteren aan de wereld.

Het was duidelijk dat VICE, Beats en Puma geen grappen maken; de toon werd gezet. De openingsavond van ADE kunnen we voortaan beter shutdown noemen.

Alle pics:

Geplaatst door bowie op 15 oktober 2021