Tommy Boy 20th Anniversary Party

De 20e verjaardag van het label Tommy Boy stond op het programma in de Melkweg met verschillende grootheden. Na het aflasten van J-roc en J5 bleven: Afrika Bambaataa, Arthur Baker, Maseo( De La Soul), Dan the Automator over.

Om 2130 uur aangekomen in de melkweg leek het niet echt druk te worden maar toch was de zaal ineens binnen een half uur volgepakt. Achter de turntables Arthur Baker (producer van Afrika Bambaataa) athans dat bleek na een uur toen Maseo hem aankondigde.

Het meeste publiek keek de kat uit de boom want echt dope platen had Baker nog niet gedraaid het toppunt was eigenlijk dat hij dezelfde plaat 2x spinde in een anderhalf uur. Nee Baker kon niet echt overtuigen dan was het tijd voor Dan The Automater (producer van oa. Gorillaz en Deltron 3030) hij draaide gelukkig stukken beter dan zijn voorganger ,hij draaide oa. Cypress Hill, BDP, Busta Rhymes, Krs, Deltron 3030 en Gorillaz. Hij draaide vrij veel platen met een bounce gehalte en het publiek stond uitgebreid op de dansvloer.

Maseo hypte het publiek ondertussen op met het welbekende maar oh zo dope: party over here fuck you over there. Het was tijd voor Afrika Bambaata het moment waar veel mensen op gewacht hadden hij draaide wel een aantal dope platen maar het dj gebeuren werd een beetje eentonig dit kwam voornamelijk omdat er weinig turntable skillz zichtbaar waren. Dan als laatste dj was het de beurt aan Maseo van De La Soul hij pakte het wat anders aan en hij rapte mee met de tracks die hij draaide klonk erg dope vooral toen hij een paar De La Soul klassiekers uit de kast trok. Nee, Maseo maakte veel goed op deze avond maar deze avond was te eentonig.

Fixtures
Hoogtepunt : de dj set van Maseo
Dieptepunt : alleen maar dj’s
Bier: 3,50
Wc: 0,-
Garderobe: 2,00
Fotograferen: nee
Geluid: goed
Bezoekers: 500
Damage: 22,50 inc. lidmaatschap
Cijfer: 7-

Geplaatst door bowie op 31 december 2001