Timm zwalkt high door de club in zijn nieuwe video voor ‘De Nacht’

Oke, de klok is een uurtje terug gezet en het wordt weer eerder donker. Het lijkt daarom ook alsof de nacht al rond een uurtje of zes ’s avonds valt. Wie ook valt, is Timm. Dat doet ‘ie in een club, in de video voor een track die De Nacht heet. Die moet je, nu de donkerte weer z’n intrek heeft genomen op de avond van Halloween, zeker even checken. Cirkeltje rond? Dacht ’t wel.

Timm gaf onlangs al een voorproefje van zijn nieuwe geluid met Opties, maar met de nieuwe tune en viddy doet hij er nog een schepje bovenop. Op een industriële productie van James Castelijn geven hij en kenjedie een kijkje hoe het eraan toe kan gaan in de club. Sommigen zouden de taferelen in de video bestempelen als heerlijk gaan, anderen als thunderslecht.

Het is een beetje gissen waarom hij op zoek is naar ‘een snee’ en die vervolgens onder een valse naam in zijn tellie wil zetten, maar het lijkt erop dat zijn relatie -na Opties- nog steeds niet heel soepel verloopt. Timm heeft er in ieder geval voor gekozen zijn gevoelens niet onder stoelen of banken te steken en hard te gaan. Keihard zelfs. Zó hard dat hij ergens tussen de toiletten eindigt. Bekijk het audio-visuele meesterwerk -geschoten door Johan Verhoeven voor Cinecult Productions- hieronder.

Geplaatst door bowie op 31 oktober 2018