#ThrowbackThursday: 5 jaar terug in de tijd met Boogiedown

Het is donderdag. Laten we, in het kader van #throwbackthursday, weer eens teruggaan in de tijd. In deze editie onze favoriete momenten op Boogiedown (uit 2010), dat morgenavond zijn terugkeer beleeft.

Masta Ace

Boogiedown, 5 jaar terug..
Masta Ace & Edo G zouden in 2010 samen headlinen op het Brabantse festival. Dat liep echter anders. Edo G had paspoortproblemen, dus kwam Masta Ace in zijn uppie aanzetten en zocht zelfs nog een dj die hem kon vergezellen. DJ DNS was wel in voor een uitdaging en samen met Ace rockte hij na optredens van o.a. Extince en Önder (die ’s middags al hadden opgetreden) de hardste show van het festival. On stage (én later op Twitter) werd DNS door Masta Ace nog uitgebreid bedankt en noemde hij DNS een gruwelijke DJ. Dat wisten wij al langer, maar bijval van een legend als Ace is nooit verkeerd, natuurlijk.

Fresku toverde eerder die dag het Kasteelplein om in één kolkende mensenmassa met Twijfel, Fotosynthese zong ‘Schijt aan Willem II’ en er was een show van Camp Lo, die onlangs nog met een nieuwe plaat kwamen. Wij doken in het archief en vonden deze video van die dag:

Morgen naar Boogiedown in het Klokgebouw in Eindje en o.a. M.O.P., Pharoahe Monch, Extince, Cho en Great Minds zien? Koop je tickets nog online i.p.v. aan de deur. Scheelt je drie knaken!