‘Tekstuur’ genomineerd voor de Online Radio Awards!

Marco Martens is sinds juni van dit jaar bezig met de boeiende podcastserie Tekstuur. En dat dat werk op begint te vallen en gewaardeerd wordt, blijkt wel uit het feit dat het genomineerd is voor de Online Radio Awards. Stemmen kan vanaf nu!

Tekstuur is de spoken-word podcast van Hiphop In Je Smoel. In twaalf afleveringen gaat schrijver en spoken word-artiest Marco Martens in gesprek met collega’s over hun favoriete tekstfragmenten. Welke boeken, gedichten, tracks, theaterteksten en speeches maakten op hen de meeste indruk en waarom? Samen duiken ze de bronnen in en jij kunt meeluisteren!

Alle voorgaande afleveringen zijn te checken via onder meer iTunes en Spotify, en als het bevalt wat je hoort, stem dan vooral op Tekstuur! Stemmen op de Online Radio Awards kan nog tot en met zondag 15 september.

Oh, en omdat Marco zelden stil zit is ook zijn andere podcast (over creatievelingen met ADHD en hoe zij daarmee omgaan) genomineerd bij dezelfde Online Radio Awards! Tijd voor onze homie om zijn kostuum uit de mottenballen te trekken en een speech te gaan oefenen?

Geplaatst door Jaap van der Doelen op 11 september 2019