Talent Meets Talent breidt uit naar Breda en jij kan er optreden!

Talent Meets Talent, een concept uit de koker van de Tilburgse organisatie To The Max, zet zich al jaren in om landelijk hiphoptalent een podium te bieden; op eigen events, maar ook op bijvoorbeeld WOO HAH!, Festival Mundial en FRESH!. Na jaren Talent Meets Talent te hebben georganiseerd in Tilburg, is nu de eer aan Breda. Op vrijdag 17 april vindt de eerste editie van het jaar plaats in Mezz. Hiphopacts kunnen zich vanaf nu aanmelden om er te spelen!

“Het doel blijft hetzelfde. Je doet podiumervaring op, krijgt de kans om flink te netwerken en er zal voorafgaand aan de live-shows een seminar plaatsvinden. Naar wie je kunt luisteren tijdens die seminar inclusief Q&A maken we later bekend”, laat de organisatie weten.

To The Max is op zoek naar zes talentvolle hiphopacts willen spelen als support-act van het hoofdprogramma. Eerder stonden onder meer ANBU, Ray Fuego, Murda en Idaly op het podium. De hoofdact voor de aankomende editie wordt later bekendgemaakt. Het Facebook-event kun je hier vinden.

Aanmelden om als support act op te treden kan van 27 februari tot en met 22 maart via onze Dropzone! Daarna kiest een selectiecommissie de zes acts en wordt met hen contact opgenomen. Zorg er dus voor dat je contactgegevens in je aanmelding compleet zijn!

Direct aanmelden doe je via deze link!

Geplaatst door bowie op 27 februari 2020