$KEER & BOO$ knalt het derde deel van zijn ‘Polo’-serie online

Nu de lente officieel lijkt doorgebroken, is het zonnetje steeds vaker te zien. Iets wat daar totaal niet bij past, is muziek van $KEER & BOO$. Die is namelijk snoeihard en ijskoud. Óók op zijn nieuwe project dat vandaag verschijnt: De Polo Op Mijn Body Zit Vol Met Bloed Van Stervelingen Terwijl Ik 8.6 Drink, Vol 3.

Daarop werkt hij, net als op het deel ervoor, samen met producer YUNG UMBRO. De beats zijn trappy en inspireren $KEER & BOO$ om verhalen die hij eerder heeft verteld uit te breiden. Van een aantal tunes heeft hij een tweede deel toegevoegd, maar er worden ook compleet nieuwe hoofdstukken geschreven, met briljante titels als De Pijn Gaat Door Je Hele Body Heen en De Een Sterft Door De Weapon De Ander Doordat Hij Verhongert.

De rapper is op dreef met hoe hij het noemt ‘hou-je-wijf-thuis-muziek’, over het feit dat hij niet begrepen werd door zijn moeder, dat hij geen tijd meer heeft om verliefd te zijn en dat hij niet voor de fame maar voor de chips komt. Dat alles gaat natuurlijk weer gepaard met gun- en djoeker-rhymes van het allerhoogste niveau, én een featuring van JVT’s Faberyayo!

Stream:

Geplaatst door bowie op 25 maart 2019