Sillo & Dia winnen NAXT Level

Er deden in totaal 21 hiphopacts mee aan NAXT Level. Na de halve finale in Atak in Enschede bleven Flow&CO (Deventer), HVO (Enschede), Phunxz (Deventer), Sillo & Dia (Almelo), Thomba Artz (Hengelo) en ZoieZo (Zwolle) over. Zaterdag stonden zij in de finale stonden in Hedon, Zwolle.

Een half uur nadat alle acts geweest waren pakte Sticks, jurylid en host van de avond, de microfoon om de winnaar bekend te maken: “De MC heeft een eigen stijl in zijn nummers, een helder stemgeluid en een goeie structuur in de tracks. De twee mannen zijn erg goed op elkaar ingespeeld en weten een eigen sfeer los te krijgen bij het publiek. We gaan er geen doekjes om winden, de winnaars zijn: Sillo & Dia!”

Sillo zelf vond het een freaky avond en merkte dat steeds meer Jimmy’s (fans van Sillo) zich bij de familie aansluiten. Hij sloot de avond af met: “Dit is goed, want wij pakken heel Nederland binnenkort.”

NAXT Level is een samenwerkingsverband van NAXT en KCO en is dé nieuwe livecompetitie op het gebied van Hiphop in Overijssel.