Show rocken op Talent Meets Talent in Tilburg? Schrijf je nu in!

HIJS gaat de samenwerking aan met evenementenorganisatie To The Max en gaat op zoek naar nieuw hiphoptalent. Ben jij bezig met hiphop en heb je zin om een (en mogelijk twee!) show te rocken in de Hall Of Fame in de Tilburgse Spoorzone? Je zit gebakken, want je kunt je vanaf vandaag inschrijven om een show te spelen op een van de edities van Talent Meets Talent, een avond die, zoals de naam al doet vermoeden, draait om talentontwikkeling op het gebied van hiphop. Dit doe je via de Dropzone op HIJS. Lees snel verder voor meer informatie.

Talent On Stage_008
De Gelogeerde Aap op Talent On Stage #1

De To The Max evenementen beleefden hun eerste edities in de zomer van 2014 en bestaan uit reeksen van drie evenementen. De twee ‘Talent Meets Talent-edities’ worden in de foyer van de Hall of Fame gehouden en de acts die de beste performance neerzetten mogen vervolgens ook nog naast hoofdact(s) staan op de ‘On Stage-editie’, die in de concertzaal van de Hall of Fame wordt gehouden. Op de eerste Talent On Stage stonden hoofdacts Boef en de Gelogeerde Aap en De Likt naast divers hiphoptalent, te weten: Afronaut, Steev, McGyver, Kringili & Alex Megas, Banganagangbangers en Tytizzeey, Wakeem & JoBone.

Voor de tweede reeks events zoekt de organisatie in samenwerking met HIJS hiphoptalent uit heel Nederland die een korte showcase willen rocken (en daarnaast willen netwerken met andere producers en mc’s) op de volgende editie van Talent Meets Talent, op vrijdag 27 maart in de Hall of Fame te Tilburg, om daarmee kans te maken op een volledige show op een On Stage-editie. Niet alleen rappers zijn welkom, ook beatmakers kunnen zich t/m 1 maart 2015 inschrijven om hun producties te laten horen bij een Talent Meets Talent-editie. Je kunt je vanaf nu inschrijven via de Dropzone. Dit doe je door deze stap te volgen:

  • Vul direct dit formulier in (drop je track, je e-mailadres, informatie over je act etc.) Deadline is 1 maart!

Mocht je worden gekozen neemt de organisatie contact met je op. Vul dus altijd een werkend e-mailadres en telefoonnummer in!

Om een indruk te krijgen van een Talent Meets Talent-showcase kijk je de aftermovie van de tweede editie:

En check meteen de (nieuwe) aftermovie van de Talent On Stage editie:

Geplaatst door bowie op 19 januari 2015