Sex, drugs, rap ’n roll: La Coka Nostra op 30 juni naar Q-Factory!

Pretentieloze, rauwe en beukende hiphop, dat is hoe je La Coka Nostra het best kunt beschrijven. Hoewel het aanvankelijk nog een gelegenheidsformatie werd genoemd, zijn we veertien jaar na de oprichting inmiddels een aantal mixtapes, EP’s en drie studioalbums verder. Deze zomer kun je de groep, bestaande uit Ill Bill, Danny Boy, Slaine en DJ Lethal weer aan het werk zien in Nederland. Op 30 juni staan ze in de Q-Factory in Amsterdam om voor een ouderwets potje raggen.

‘A Brand You Can Trust’, is de slogan van de supergroep. Dat moet ook wel, want met leden van Limp Bizkit, House Of Pain (die vorig jaar overigens nog in dezelfde zaal te zien waren), Non Phixion en Special Teamz in de gelederen is er genoeg eer om hoog te houden. Bad-ass raps, kneiterharde producties en samenwerkingen met onder meer Snoop Dogg, Immortal Technique, B-Real en Vinnie Paz, deze mannen hebben maar één missie: elk podium waar ze langs mogen komen achterlaten in puin, door middel van het brengen van de hardste hardcore rap. Wat wil je ook met tracktitels als Gun In Your Mouth, That’s Coke, Bang Bang en Tony Montana. Dit gaan ze dan ook doen in Amsterdam-Oost; maak je klaar voor sex, drugs rap ‘n roll!

We hebben de hardste tracks van het collectief -zowel solo als in groepsverband- alvast voor je verzameld in een Spotify-playlist. Scroll naar beneden, druk op play en kom alvast in de stemming voor het optreden in Amsterdam.

Tickets voor de show van La Coka Nostra in Q-Factory kosten € 22,50 en zijn te koop via deze link.

General info:

Wat: La Coka Nostra in Q-Factory, Amsterdam
Wanneer: 30 juni 2018
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur
Tickets: € 22,50
Adres: Atlantisplein 1, 1093 NE Amsterdam

Spotify:

Geplaatst door bowie op 22 maart 2018