Medici laat je kennismaken met de toekomstige vaandeldragers van Nederland

Afgelopen week kon je al de clip van de possecut Rendez Vous zien; een Medici-productie waarop de toekomst te horen is. Nu is er de tape Say Medici Again, waarop artiesten als Tommy Oost, Kauwboy, Lil Flan$, Chun Sensei, Bokoedro, Wally A$M en Wakeem de beats voorzien van hun vocalen.

Sommigen noemen het de Soundcloud-generatie, anderen noemen het de New New Wave, maar daar doen wij niet aan mee. Dit zijn jonge, hongerige honden die allemaal een eigen saus naar de tafel brengen. De één is puur op domme shit, de ander gebruikt zijn stem als extra muzikale laag op de instrumentals. Drugged out autotune-vocals en producties die bol staan van de spanning zorgen voor een sfeervol geheel.

Afzonderlijk maakten alle artiesten op de tape al stappen: gisteravond zagen we al dat Cry een hele dikke live performance in huis heeft, toen hij als support van Bokoesam en Jacin Trill in 013 stond tijdens de Zo Vader Zo Zoon Tour. Ook Wakeem blinkt uit met zijn explosieve live-show. Hij maakte vorige zomer WOO HAH! met de grond gelijk waardoor ze dit jaar van Tilburg moeten verhuizen naar Hilvarenbeek en Wally A$M heeft een contract bij Noah’s Ark binnengesleept.

Medici verenigt de boys op een gruwelijke tape die je hieronder kunt beluisteren.

Geplaatst door bowie op 4 mei 2018