Say Hooooo! Dope Upcomin’ Parties

Vrijdag 23 maart: Kurtis Blow in 5-Elementz

Oldschool heads en newschool heads die de hiphophistorie kunnen waarderen: 5-Elementz is de place to be voor je komende vrijdag. Kurtis Blow is de headliner op deze onvervalste hiphopavond, waarop ook breakdancecrew Five Point Gang en DJ Mass aanwezig zijn. Voor een tientje ben je ook bij deze basement party. 
 
Meer info

Vrijdag 23 maart: Releaseparty KOP – Kopstukken
 
Voor de liefhebber van lekker rauwe hiphop van eigen bodem is een bezoekje aan de releaseparty van KOP een goed idee. De Nedertoon rapper uit Amersfoort presenteert komende vrijdag zijn album Kopstukken bij Perron Expressie in de eigen Keistad. Kopstukken wordt aangekondigd als ‘botte beats met harde raps, zoals je gewend bent’. Oftewel: een gratis avondje hoofdknikken, beuken en losgaan.   
 
Meer info

Maandag 26 & dinsdag 27 maart: Talib Kweli in Melkweg en Mezz
 
Talib Kweli is druk bezig aan een nieuw soloalbum Prisoner Of Conscious en ook maakt hij weer muziek met zijn Black Star partner Mos Def. De MC uit Brooklyn kan voor zijn liveshow kiezen uit sterke tracks uit het laatste anderhalf decennium waarin hij actief is geweest. Talib staat in de Melkweg (maandag 26 maart) en Mezz, Breda (dinsdag 27 maart). Bij die laatste show verzorgt Gery Mendes (GMB) het voorprogramma. 
 
Meer info Melkweg
 
Meer info Mezz

Donderdag 29 & zaterdag 31 maart: Action Bronson in Bitterzoet & De Nieuwe Oogst
 
Queens MC Action Bronson combineert enorme productiviteit met kwaliteit en daarom komt hij voor de tweede keer in korte tijd naar Nederland. In november overtuigde hij met een optreden tijdens Buma Rotterdam Beats, eind deze maand staat hij in Bitterzoet (donderdag 29 maart) en De Nieuwe Oogst (zaterdag 31 maart). De rappende kok komt deze keer samen met Meyhem Lauren, zijn maatje van de Outdoorsmen crew, en Tommy Mas, producer van Bronsolini’s debuutalbum Dr. Lecter. Entree is 15 euro.
 
Meer info Bitterzoet
 
Meer info De Nieuwe Oogst

Voor meer toffe feestjes en concerten in maart en de komende maanden, houd je onze agenda in de gaten. 
Geplaatst door bowie op 21 maart 2012