Say Hooooo! Dope parties in maart

Maandag 4 maart: Sean Price, Melkweg Amsterdam

Op 4 maart doet niemand minder dan Sean Price Amsterdam aan. In de Oude Zaal van de Melkweg zal hij daar zijn Europese tournee afsluiten. Oktober vorig jaar dropte hij nog zijn langverwachte album Mic Tyson, waarvan je hier een review kunt lezen. De Nederlandse MC Joe Kickass staat in het voorprogramma. Kaarten kosten € 17,50 exclusief servicekosten en bestellen doe je hier. Onlangs verscheen deze track, in samenwerking met Kid Tsunami.

 

Woensdag 6 maart: Demigoons Tour, Patronaat Haarlem

Demigoons is een samenvoegsel van Demigodz en Snowgoons, twee groepen die samen een tour doen. Namens Demigodz zullen Celph Titled en Apathy aanwezig zijn. Snowgoons (DJ Illegal & Sicknature) nemen Conscience en Transit mee. De show in het Patronaat zal plaatsvinden in het café van de popzaal, waardoor er slechts honderd kaarten beschikbaar zijn. Wees dus snel als je erbij wilt zijn. Een kaartje kost je € 12,50, bestellen kan door hier te klikken.

 

 

Vrijdag 22 maart: BRRRAP #6 (Joe Kickass + Tiewai + Red Ribbon Army + MC Ya), 013 Tilburg

BRRRAP is de nieuwste hiphopavond van Tilburg. De zesde editie vindt op 22 maart plaats in Stage01, de kleinste zaal van poptempel 013. Joe Kickass zal headlinen, daarnaast doen de Vlaamse Tiewai (Eigen Makelij), Red Ribbon Army en de Tilburgse MC Ya een show. Vaste host Milli en DJ Sueside zijn er weer bij, net als SONIKBEATZ, die een showcase zal doen met behulp van zijn MPC. Kaartjes kosten € 5. Meer info vind je op de website van 013. Kaarten kopen doe je hier.

 

 

Maandag 25 maart: Nas, 013 Tilburg

Vorig jaar stond hij nog in een uitverkochte Melkweg, dit jaar komt hij terug. Nas doet wederom een rondje Europa in het kader van de Life Is Good Tour. De grote zaal van 013 vormt deze keer het decor. Nas zal deze show rocken met een live band. Winne en de Belgische female MC Coely zullen het publiek opwarmen. Kaartjes zijn te koop voor € 32,50. Kopen kan via deze link.

 

 

Woensdag 27 maart: Sticks & Moon, Paradiso Amsterdam

Sticks, die je kent van Opgezwolle, Opgeduveld, FakkelBrigade, zijn projecten met Kubus of zijn album Fakkelteit staat in de kleine zaal van Paradiso. Niet met Delic, niet met A.R.T., maar met Moon, met wie hij vorig jaar zijn album Stick Bukowski uitbracht. De heren doen een tour ter promotie van de plaat en doen naast Amsterdam onder andere Rotterdam, Leiden en Utrecht aan. Kaarten kopen voor de show in Paradiso doe je hier, kost je € 11,-.

 

 

 

Voor een uitgebreid overzicht van alle aankomende shows check je uiteraard onze agenda.

Geplaatst door bowie op 1 maart 2013