Say Hooooo! 5 dope upcomin’ parties

Pic door Murph

Donderdag 19 januari & vrijdag 27 januari: Nieuwe party’s van start in Den Haag en Tilburg

Hiphopliefhebbers in Den Haag en Tilburg kunnen deze maand de eerste edities checken van respectievelijk Agga Staat Op! in Supermarkt (donderdag 19 januari) en Brrrap! in 013 (vrijdag 27 januari). Op beide feesten staan vooral lokale acts en voor de prijzen hoef je het niet te laten: Agga Staat Op! is gratis, Brrrap! kost je slechts 3 euro. 

Meer info Agga Staat Op!

Meer info Brrrap

Vrijdag 20 januari: Black Milk dj-set in Nieuwe Oogst

Detroit producer/mc Black Milk is de afgelopen jaren geregeld in Nederland geweest voor optredens. Wat dat betreft is zijn aanwezigheid tijdens Donuts in Nieuwe Oogst op vrijdag 20 januari niet uniek, ware het niet dat Black Milk deze avond vooral dj zal zijn. Hij draait een speciale Detroit dj-set, waarmee het Random Axe groepslid hopelijk gaat bewijzen nog een hiphopelement te beheersen. Entree is 7 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de deur.
 
Meer info

Zondag 29 januari: Stryder & Gaza releaseparty 

De Palestijnse broers Stryder & Gaza releasen op zondag 29 januari hun nieuwste mixtape De Stem Van in Theater Zuidplein, Rotterdam. De Rotterdamse ‘zeggen waar het op staat’ mentaliteit in combinatie met het levensverhaal en het wereldbeeld van deze twee rappers kan zorgen voor een interessante avond. Zeker omdat ook onder andere Billy, Vieira en Amier Papier een optreden verzorgen. Entree (inclusief mixtape) is 5 euro in de voorverkoop en 7,50 aan de deur.
 
Meer info

Vrijdag 10 Februari: Jedi Mind Tricks & Dilated Peoples in Melkweg

Onder de noemer Monsters of Rap trekken Jedi Mind Tricks en Dilated Peoples door Europa. Deze twee grote namen in de scene staan op vrijdag 10 februari in de Amsterdamse Melkweg. Ook benieuwd naar de combi van de laidback Dilated hiphop en de opgefokte JMT stijl? Voor 25 euro ben je er bij en hoor je genoeg klassiekers en nieuw materiaal uit beide kampen voorbij komen.
 
Meer info

Zondag 12 februari: The Doppelgangaz in 5-Elementz 

Het NY duo The Doppelgangaz overtuigde afgelopen jaar met het album Lone Sharks en op zondag 12 februari mogen EP en Matter Ov Fact zich op het podium bewijzen. En waar kan een grimy act als deze dat beter doen dan in de toffe, intieme hiphopsfeer in de kelder van 5-Elementz te Amsterdam? Entree is 7,50 euro.
 
Meer info

Overigens staan Jedi Mind Tricks, Dilated Peoples en The Doppelgangaz samen met Lords Of The Underground en Das EFX op zaterdag 11 februari op het Monsters Of Rap Festival in Münster, Duitsland. Ook dat event is altijd meer dan de moeite waard om mee te maken. Voor veel meer hiphopevenementen check je gewoon onze agenda

Geplaatst door bowie op 18 januari 2012