Rewriters neemt je deze zomervakantie weer mee op street art-tour!

Deze zomer is er eentje die we nooit meer gaan vergeten. Ons tourschema werd door het coronavirus compleet uit de agenda weggeblazen, maar we zouden Rewriters niet zijn als we komen met een passende oplossing. De komende weken kun je namelijk weer mee op wandeltour door diverse delen van Rotterdam, om de allermooiste straatkunst te bekijken! Om de tours op een veilige en verantwoorde manier te laten verlopen, natuurlijk met wat regels. Verzeker jezelf nu van een plekje tijdens deze exclusieve tours, lees snel verder.

In de komende weken kun je maar liefst vier keer mee op tour met een professionele gids, om langs de mooiste muurschilderingen van Rotterdam te lopen en meteen alle essentiële informatie tot je te nemen. We kiezen telkens voor een ander gebied in onze mooie stad, dus elke tour is dus compleet anders. Gaan jij en je fam jullie deze zomer verbazen over welke parels diverse (inter)nationale kunstenaars hebben achtergelaten in onze mooie stad? Natuurlijk doen we dat met inachtneming van de huidige regels van het RIVM. Die lees je onder de beschikbare data.

AGENDA (klik op de locaties voor de Facebook-events!)
23 juli: Merwe-Vierhavengebied (M4H)
30 juli: Afrikaanderwijk
6 augustus: Crooswijk
13 augustus: Centrum

REGELS
– Bij ziekte (ook verkoudheid) of koorts hoger dan 38 graden mag je niet deelnemen aan de tour.

– Het maximum aantal deelnemers per groep bedraagt tien (10) personen, plus één (1) gids. (volwassenen)

-De anderhalve meter-maatregel wordt ook bij ons toegepast, behalve bij mensen uit hetzelfde huishouden.

– Voor kinderen en jongeren onder de 18 jaar bedraagt het maximale aantal deelnemers per groep vijftien (15) personen + 1 begeleider (volwassene) + 1 gids

– Onze gids zal altijd anderhalve meter afstand tot de groep bewaren en zichzelf indien nodig verstaanbaar maken met een megafoon. Zo kun je altijd alles goed horen.

– Betaling van de tour (€ 15,- p.p.) kan alleen per pin, bij het startpunt van de tour.

AANMELDEN
Aanmelden voor de tours doe je door de volgende gegevens te mailen naar info @ hiphopinjesmoel.com (zonder spaties uiteraard):

Naam en achternaam, welke tour / datum, hoeveel personen.

Je krijgt dan van ons een bevestiging met daarin het startpunt en de starttijd van de tour. Wees snel, want plekken zijn door het coronavirus nog gelimiteerder dan anders.

Hopelijk tot tijdens een van de tours!

Geplaatst door bowie op 2 juli 2020