Producers gezocht voor Unity Of Sounds

Unity Of Sounds is een initiatief van Studio West in Amsterdam dat meer aandacht wil voor de mensen die achter de muziek zitten van de uitvoerende artiesten. Onder begeleiding van I.N.T. van La Melodia werken de producers aan nieuwe muziek, worden er masterclasses gegeven, docu's bekeken en fieldtrips georganiseerd. 

Tweewekelijks komen de producers bij elkaar om aan de eigen release en muziek voor de verzamelrelease te werken. Aan het begin van het project worden de persoonlijke doelen bepaald, waarbij ook veel aandacht is voor de eigenheid van de artiesten: hoe behoud ik mijn eigen stijl versus hoe zet ik mij in voor samenwerkingen met andere artiesten? Hoe maken we met ieders eigen talent een nieuw product? De deelnemers worden zo gecoacht in hun talent dat ze na het project een product en vaardigheid hebben waarmee ze zelf verder kunnen.

Op dinsdag 7 februari is er weer een mogelijkheid voor nieuwe producers om in te stromen in het platform. Ben je een producer/beatmaker, wil jij samen met een groep andere producers/beatmakers aan nieuwe muziek(technieken) werken en wil jij aan je eigen releases werken? Meld je snel aan, want op 7 februari vindt er een intake-avond plaats in Studio West. Aanmelden kan tot vrijdag 3 februari via Studio West

Op dit moment wordt het collectief bemand door producers Wheely, Geval Apart, VirLewis, DJ Robba, Remy Referno, BS80, I.N.T.