POW! WOW! Rotterdam maakt een begin bij FREITAG Store Rotterdam

15 september is het weer tijd voor POW! WOW! Rotterdam, het #1 street art-festival van de wereld. Voor de Rotterdamse editie komen er weer veel internationale kunstenaars en artiesten naar de havenstad om muren en auto’s te verfraaien en het hoofdpodium te rocken met een live show. Maar we zouden POW! WOW! niet zijn als we niet ook een dope pre-event zouden hebben. Precies een maand van tevoren zijn we al aanwezig in Rotterdam. En er zit ook nog eens een hele leuke winactie aan vastgekoppeld!

Op donderdag 15 augustus zal er door kunstenaar Dodici een speciale schildering worden gemaakt bij de FREITAG Store, aan de Van Oldebarneveltstraat 137a (Check Google Maps hier) te Rotterdam. Je kunt de kunstenaar, die Italiaanse roots heeft, dan tussen 11:00 en 16:00 live en op een unieke manier aan het werk zien met inkt. En dat is niet het enige; iedereen die tussen 15 augustus en 10 september een aankoop doet bij FREITAG, krijgt ook nog eens de kans op een unieke POW! WOW!-experience. Wil jij tijdens POW! WOW! Rotterdam op 15 september in een hoogwerker stappen en zo een kijkje nemen in de wereld van een kunstenaar? Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens achter te laten in de winkel! De vijf winnaars worden op 11 september bekendgemaakt.

FREITAG is gespecialiseerd in tassen in allerlei soorten, maten en kleuren en accessoires. Elke tas en accessoire is uniek, omdat het gemaakt is van gebruikte zeilen van vrachtwagens. Alle modellen zijn vernoemd naar een tv-serie of een personage daaruit. Alle info is te lezen op de website.

Tijdens POW! WOW! Rotterdam worden op 15 september in de Afrikaanderwijk meer dan tien nieuwe muurschilderingen onthuld. Op het Afrikaanderplein zullen twintig voertuigen live worden voorzien van een street art make-over en treden diverse live-acts op. De entree is helemaal gratis. Alle informatie is te lezen op de website.

Geplaatst door bowie op 13 augustus 2019