Knal het met het stip in je agenda: hier is POW! WOW! Rotterdam

Het #1 Street Art Festival van de Wereld Komt Naar Rotterdam!
Het POW! WOW! Festival is ’s werelds bekendste street art festival. Het begon ooit aan de randen van Hawaï, waar het grauwe buitenwijken transformeerde tot een geliefde open air gallery. Na een aantal succesvolle edities op het eiland, breidde POW! WOW! zich uit naar locaties als Los Angeles, Taiwan, Hong Kong en Japan. Mede dankzij die uitbreiding is POW! WOW! uitgegroeid tot een fenomeen waar vrijwel alle street artists deel van uit willen maken. En wij zijn trots om aan te mogen kondigen dat HIJS en Rewriters de allereerste Europese editie van het festival organiseren, met Rotterdam als trotse gaststad!

Grijs beton veranderen in kleurrijke kunst!
POW! WOW! Rotterdam kent live painting, live muziek, een speciale tentoonstelling in het HAKA gebouw, het 20 VANS, 30 CANS evenement waarbij een serie busjes beschilderd wordt én nog veel meer. Op zaterdag 15 en zondag 16 september zijn alle onderdelen van het festival gratis bij te wonen op Keilewerf 1 en 2; een voormalig industrieel stadsgebied waar het grijze beton veranderen zal in kleurrijke kunst!

POW! WOW! Rotterdam

Kunstenaars van over heel de wereld trekken naar Rotterdam
Vanuit de Keilewerf vertrekt het hele weekend een gratis begeleide fietstour, waarvoor fietsen beschikbaar worden gesteld. Op de tweewieler gaan we het gebied in om wereldberoemde kunstenaars als SNIKARTS, ZEPHA, BIER & BROOD, DANNY RUMBL en MR. JUNE aan het werk te zien, die het gebied transformeren met hun muurschilderingen.

Maar dat is niet alles! Een dunkwedstrijd, freerunning-toernooi en muziekpodium zullen ook te vinden zijn op de Keilewerf. De komende weken zullen nog vele deelnemende kunstenaars én de muzikale programmering bekendgemaakt worden.

POW! WOW! Rotterdam

De Finale: Street Art Awards Benelux 2018
De festiviteiten rond POW! WOW! Rotterdam worden afgesloten door de Street Art Awards Benelux 2018. Dit jaar zal de awardshow die voorheen bekend stond als de Dutch Street Art Awards voor het eerst opschalen tot buiten de landsgrenzen, resulterend in de Street Art Awards Benelux. Op zondagavond 16 september zullen de beste street artists, street art-events en street art-fotografen hun opwachting maken in Theater Rotterdam, om uit te vinden wie van hen de glorieuze winnaars gaan worden!

Houd deze site in te gaten voor meer nieuws of check www.powwowrotterdam.nl!

Geplaatst door Jaap van der Doelen op 24 juli 2018