Optreden? Schrijf nu in voor het vernieuwde Talent Meets Talent!

Talent Meets Talent, het concept van To The Max, verandert in 2017. Voorheen kon je je via onze Dropzone aanmelden voor een Talent Meets Talent-editie om vervolgens door te gaan naar een On Stage-editie, nu gooien ze nu het roer om. Je kunt je nog steeds aanmelden voor een Talent Meets Talent-avond, maar de On Stage-avond vervalt. Nieuw dit seizoen is dat er op elke Talent Meets Talent-avond een of meerdere headliners staan. Als je wordt geselecteerd sta je dus meteen in het voorprogramma van een grotere act in de Tilburgse Hall Of Fame. En er verandert meer.

Tijdens de eerste editie op 21 april treden headliners Def Major en Kid de Blits op. Twee van de Lefensmannen die allebei een andere weg aan het bewandelen zijn. De een dropte bij Noah’s Ark al zijn EP’s De Jeugd -waarvan de leadsingle het Appelsap-anthem was- en Lachen Naar De Bank, terwijl laatstgenoemde de laatste hand legde aan zijn Safehouse EP, die in oktober uitkwam via Top Notch. Gegarandeerd losgaan voor het publiek, en twee dope acts om als support-act voor te rocken.

Zo is er ook een middagprogramma voor iedereen die interesse heeft. Organisator Max de Beijer: “Er is op de eerste editie van vrijdag 21 april vanaf plusminus 16.00 een seminar van BUMA/Stemra. Dat is sowieso interessant voor alle rappers. Zij leren je hoe je kunt verdienen aan je streams, hoe bijvoorbeeld een producer aan zijn instrumentaties kan verdienen. Er zijn genoeg jonge artiesten die deze kennis goed kunnen gebruiken.”
Het seminar is voor deelnemende acts gratis toegankelijk, maar ook het publiek kan daarbij aanwezig zijn: “Een kaartje voor alleen het seminar € 3,-, maar je kunt ook een combiticket kopen met de show ‘s avonds voor € 6,-. Alleen de show bijwonen kan ook voor €5,-. We willen wel het talent blijven stimuleren, vandaar dat we graag professionals kennis laten overdragen.”
Het maximale aantal acts dat wordt geselecteerd voor een editie van Talent Meets Talent is gehalveerd naar zes. “Dat is om de kwaliteit te waarborgen. Maar de doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld WOO HAH! en HOF X To The Max blijven. Je kunt dus nog steeds grotere shows doen na de eerste keer dat je bij ons op het podium hebt gestaan. Dus rappers, upload je beste pokoe of video in de Dropzone!”

Inschrijven maar!
Vanaf nu kun je je via onze Dropzone inschrijven voor Talent Meets Talent, op 21 april in de Hall Of Fame te Tilburg. Rechtstreeks inschrijven doe je via deze link.
Doe het snel, want de inschrijfperiode sluit op 19 maart. Optredende acts krijgen z.s.m. daarna bericht.

Attend alvast het FB-event en check de website van To The Max voor meer info.

Geplaatst door bowie op 8 februari 2017