Op de dag van de finale check je ook de eindshots van ‘The Embrace’!

De aftelklok bij Museum Boijmans van Beuningen is voor de laatste keer verzet: 00 DAYS to open up, valt te lezen in de loeigrote cijfer- en lettercombinatie. Een paar kilometer verderop, rond Zuidplein, waren we als HIJS de afgelopen weken actief als citydresser. We hebben letterlijk de stad aangekleed in de aanloop naar het Eurovisie Songfestival. Vandaag is de grote finale en kunnen bezoekers van de show voorafgaand nog de verbazingwekkende mural van Tymon de Laat bekijken en een eigen fotoshoot houden in of rond ‘The Embrace’. Het kunstwerk blijft nog het hele weekend staan.

Wat een trip was het, een ervaring om nooit te vergeten. Mocht je foto’s plaatsen van het werk op je social media, vergeet dan niet onze hashtag #UPStreetRotterdam erbij te vermelden. Vinden we leuk om te checken! Onze eigen huisfotografe Rosa Quist schoot onderstaande pics als eindresultaat!

Dank aan alle betrokkenen en het team van kunstenaars (Mondé, Luogo Comune, Studio Yasja, Maga, Base23, David Puck en Tymon de Laat), organisatie Host City, Rotterdam Ahoy, Eurovision en alle sponsoren: Caru Containers, STRAAT Museum, Montana Cans en RIWAL Benelux.

UPstreetRotterdam is een onderdeel van het CitydressingHost City Rotterdam, Eurovision Song Contest 2021. Mogelijk gemaakt door Havenbedrijf Rotterdam. Kijk voor het complete programma op www.openuptorotterdam.eu.

Geplaatst door bowie op 22 mei 2021