Noah’s Ark vaart op volle koers deze week; vier nieuwe joints van de Arkadians

Jonna Fraser’s en daarmee Noah’s Ark’s tweede nummer-1 release is nog kersvers, maar Jiggy Djé’s label brengt deze week weer véél nieuwe muziek uit. Hef, Dave Budha, Def Major en Leafs hebben allemaal nieuwe nummers uit, die vanaf nu zijn te streamen op Spotify. Doen dus.

Hef – Hoop
Op het door Spanker geproduceerde Hoop is een vintage Hef te horen die met real talk terugblikt op de tijd dat hij skeer was, maar dat veranderde toen hij hoop putte uit het hustlen. En of dat nou op straat is of met muziek; hou je altijd vast aan die hoop en het komt goed, is de boodschap.

Def Major – Mama Zei (ft. Kempi)
Het was na zijn EP’s even stil rond Def Major, maar er lijkt een nieuw project in de pijpleiding te zitten. Na zijn single Marijuana met Hef en Kevin is het nu tijd voor een nieuwe collabo. Samen met Kempi vertelt hij op een mellow afrotrap-productie hoe ze vroeger moesten hustlen op straat, diep in de nacht, en dat hun moeders daar zo hun twijfels bij hadden. Een hele andere sound als wat je tot nu toe van Def hebt gehoord, en dat maakt het fris.

Dave Budha – Ramses
Van een doorsnee boombap-rapper naar een kruising tussen Herman van Veen en Travi$ Scott; Dave Budha rapt nog steeds, maar staat sinds zijn signing bij de Ark steeds vaker zingend achter de microfoon en dat levert weer een hele sfeervolle track op. Sick!

Leafs – Mikado
Als er íemand is die NL’s freshman genoemd mag worden dit jaar, is het Leafs. De carrière van de jonge mc kreeg dit jaar een boost met bijvoorbeeld zijn hit Alright, de Feals EP en de verfilmde avonturen die hij beleefde bij optredens door het land. In die video’s kwam vaak een tune voorbij die vandaag dropt. Mikado is geproduceerd door Ramiks.

En da’s nog niet alles: Spacekees had deze week een speciaal optreden in Amsterdam waarin hij nieuw werk primeurde, dus wij wachten ongeduldig op Suave.