Mick Jenkins staat op 2 november in de Melkweg!

Mick Jenkins staat op 2 november in Amsterdam. Net als vorig jaar doet hij de  Melkweg aan voor een show maar er zijn twee belangrijke verschillen. Dit keer heeft hij namelijk zijn debuutalbum uit en de tour zal dan ook voor het grootste deel in het teken staan van die plaat. Én hij staat dit keer niet in de Theaterzaal maar in de Oude Zaal. The Healing Component komt aanstaande vrijdag uit en wij zijn trots dat we als presenting partner van de show in de Melkweg fungeren. Dus binnenkort win je hier ook nog je tickets voor de zogenaamde A Quest For Love Tour!

MickJenkins2016melkwegbanner

Official: Mick Jenkins season wordt vrijdag geopend! Dan verschijnt zijn langverwachte debuutalbum The Healing Component. Na The Water[s] en Wave[s], waarmee de Chicagoan al hoge ogen gooide is het nu tijd voor een volledig album. De single Spread Love verscheen vorige maand al en is geproduceerd door Soulection affiliate Sango. Een soulvolle en jazzy track waarin de wordplay en metaforen je om de oren vliegen. Daarna kon je genieten van Drowning, dat weer een instrumentale ondergrond van BadBadNotGood bevatte en waarin Jenkins zijn ei kwijtkan over onder meer het politiegeweld van de laatste jaren en de huidige staat van rapmuziek. Je kunt dus rekenen op een muzikaal gevarieerd album, waarop verder o.a. KAYTRANADA, THEMpeople en Noname op te horen zijn. Geloof ons: zijn show van vorig jaar én die van dit jaar op WOO HAH! en Lowlands waren aan, dus je wilt de beste man echt live zien!

In het kort:
Wie: Mick Jenkins’ A Quest For Love Tour
Waar: Melkweg, Amsterdam
Wanneer: 2 november
Tickets: € 17,50,- (hier te koop!)

We waren vorig jaar bij de show aanwezig, check het verslag en de pics hier. Blijf onze website checken voor meer info over de show, een recensie van het album én om tickets te winnen!