Marco Martens papa-remixt Engel & Just

De liefhebber kent uiteraard de underground-classic Thuis, van Engel & Just (ft. PerVerz). HIJS-redactielid, rapper en spoken word-artiest Marco Martens kwam nadat hij vader werd op het idee om het thema van het nummer om te draaien en fabriceerde – op dezelfde dikke instrumental van Dopaganda – een papa-remix. Uiteraard heeft HIJS de primeur:

De single is onderdeel van het project Morgen Zal Ik Thuis Zijn, dat tevens een EP en een zesdelige podcastserie omvat. Hierin bespreekt Martens met diverse artiesten de spanning tussen vaderschap en professionele ambities. Aan de serie werkten o.a. Diggy Dex en Def P mee. De eerste afleveringen zijn hier te beluisteren:


De gelijknamige EP is afgelopen zondag verschenen. Hierop werkt Martens samen met muzikanten Michiel van Iersel en Joris Sedee. Bijdragen zijn er van Flip Noorman en Giorgi Kuiper (De Likt). Je vindt ‘m op de welbekende kanalen en daarnaast is de EP als cd-digipack te bestellen. De papa-remix staat overigens niet op de EP.

De komende maanden zijn Martens en zijn band met het project op diverse festivals te zien, waaronder Boerol en De Zwarte Cross.

Abonneer je op de podcast via iTunesStitcher of Soundcloud of volg Marco Martens op Facebook om op de hoogte te blijven.