‘Lullaby’ EP: zes kleine doch heerlijke luisterliedjes van Joël Domingos

Niet zo heel lang geleden, krap anderhalve maand, kwam Joël Domingos met zijn debuutsingle en nu heeft hij ook een eigen EP. Op Lullaby heeft hij zes heerlijk gelaagde producties vol live-instrumenten, waarop hij zijn geliefde toezingt, raad geeft, schuld voelt en pijn beschrijft op zelfgeproduceerde muzikale ondergronden waarvoor hij af en toe assistentie kreeg van Tycho Poort.

Joël vermengt daarop melodische koortjes met openhartige rapstukken en opereert daarmee ergens op een punt waar 6LACK, Khalid en PartyNextDoor elkaar zouden kunnen ontmoeten. Lullaby is her en der zweverig -in de goede zin van ’t woord- zonder extreem zoetsappig te worden. Druk vanavond na je werk maar eens op play, ga liggen op de bank, doe je ogen dicht en je kunt je waarschijnlijk prima identificeren met de gevoelens die hij beschrijft. Beluister de frisse en zeer persoonlijke release hieronder.

Meteen op de releasedatum van zijn EP staat Joël Domingos vanavond in Muziekcentrum Trix te Antwerpen, als support van Ares.