Jay Rock, Kendrick Lamar, Future en James Blake zijn samen te horen op ‘King’s Dead’

Een all star line-up, zo mag je de artiesten die de nieuwe single van de Black Panther-soundtrack toch wel noemen. King’s Dead is tegelijkertijd de lead single van Jay Rock’s aankomende album (!), dat dit jaar moet verschijnen via Top Dawg Entertainment / Interscope Records.

Een titel of releasedatum is daarvoor nog niet vrijgegeven, maar deze tune belooft alvast heel veel goeds voor die plaat -de opvolger van 90059 uit 2015- én voor de soundtrack van Marvel’s nieuwe film, waarvan je laatst ook al een samenwerking tussen K.Dot en SZA kon horen.

Beluister de track van Jay Rock, Kendrick Lamar, Future -met een absurd einde van zijn verse- en James Blake, geproduceerd door Mike WiLL Made-It en Teddy Walton, hieronder via SoundCloud. Verschillende flitsende verses, en een hele dikke beatswitch waarop Kendrick Lamar de track mag afsluiten, net nadat je dacht dat hij alleen het refrein ging doen…

Mocht je ’t nog niet weten: twee van de artiesten op deze track staan volgende maand samen in de Ziggo Dome! Kendrick Lamar neemt James Blake mee als support van zijn DAMN. European Tour en natuurlijk ga je een verslag zien op HIJS. Mocht je nog geen ticket hebben, check dan de week voor het concert Ticketswap, want de reguliere kaarten zijn al een aantal maanden uitverkocht.