Inschrijving Wanted 2016 van start

De inschrijving voor de hiphopcompetitie Wanted is geopend. Tape-acts, hiphopbands en hiphopmuzikanten vanuit heel Nederland kunnen zich vanaf vandaag inschrijven, zodat talent de kans krijgt zich te presenteren aan publiek, pers en muziekindustrie. De deelnemers worden begeleid door de coaches Aldo Bruining, Leeroy (Zwart Licht) en Skinto. Een clipshoot, studiotijd en meer zitten in het prijzenpakket. Don’t sleep en schrijf je in via www.grap.net.

wanted2016banner

Eerder deden namen als The Partysquad, Makkie & KrankJoram, Lange Frans, Surya, Ome Omar en NPNG mee. Op zaterdag 5, 12 en 19 maart vinden in Q Factory te Amsterdam de Talent Shows plaats, waarvan drie winnaars direct doorgaan naar de finale, de rest van de finalisten worden gekozen door de jury door middel van wildcards. Tijdens het traject krijg je diverse workshops. Op zaterdag 30 april is Most Wanted – the Final Showcase in de Oude Zaal van de Melkweg en zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Meer informatie over het prijzenpakket, de inschrijvingen en alle andere zaken omtrent Wanted 2016 check je via de website van GRAP of via hun socials: Facebook, Twitter en Youtube.