In de voetsporen van o.a. Lange Frans, SoulTrash en Ome Omar: doe mee met Wanted 2018!

De jaarlijkse hiphopcompetitie Wanted is weer van start gegaan. Vanaf nu kun je je aanmelden voor de editie van 2018, waarmee je opnieuw dikke prijzen kunt winnen zoals studiotijd en optredens. In het verleden waren er deelnemers als Lange Frans, The Partysquad, SoulTrash, De Nachtdienst en Ome Omar. Jij denkt dat dit een flitsende start is van je rapcarrière? Schrijf je dan nu in!

Uit alle inschrijvingen zullen uiteindelijk 21 deelnemers doorgaan naar een van de drie Talent Shows, die plaats zullen vinden op donderdag 8 februari, vrijdag 9 februari en zaterdag 10 februari in de Q-Factory te Amsterdam. Van iedere Talent Show gaat de winnaar direct door naar de finale. De overige vier plekken zullen worden ingevuld door middel van wildcards, die de jury zal toekennen. De finale zal 7 april in de Oude Zaal van de Melkweg gehouden worden en gehost worden door Lost & T.Milan en DJ All1NE (SoulTrash, de winnaars van vorig jaar). Tijdens de competitie zullen de deelnemers diverse workshops aangeboden krijgen.

De deelnemers worden tijdens de competitie begeleid door coaches Leeroy (Zwart Licht), Skinto (Stepherd & Skinto) en Kimo. De winnaar gaat naar huis met een prijzenpakket met onder meer een professionele foto- en videoshoot, optredens, zakelijke coaching, studiotijd en een waardecheque voor muziekinstrumenten. Deelnemers kunnen zich inschrijven tot 8 januari 2018 via de website van GRAP.