Idaly en de hardste hiphoptalenten van Nederland staan a.s. zaterdag op ‘Talent Meets Talent’

Wie dacht dat de Spoorzone maar één keer per jaar bruist door een overvloed aan hiphop zit helemaal fout. WOO HAH! is inmiddels uit het gebied vertrokken, maar je kunt voor een avond vol dikke beats en hiphopshows aanstaande zaterdag, 17 maart, weer terecht bij Talent Meets Talent in de Hall Of Fame. Dat Idaly als hoofdact geprogrammeerd staat kon je al weten, maar nu is ook de hele reeks Dropzone-talenten die hem supporten bekendgemaakt. Geloof ons, als je erbij bent zorgen deze boys ervoor dat je meer turnt dan Epke Zonderland.

De line-up is er eentje om je vingers bij af te likken. Bokoedro, Individuals, Tisci London, Brooks Journey, Manzi en Keje zullen het podium beklimmen. Bij deze turnwedstrijd is er geen tijd ingeruimd voor een warming-up, het belooft een keiharde avond te worden van begin tot eind. Wie nog energie overhoudt, kan het kwijt bij de show van Idaly, die vorig jaar zijn Nu EP -waar volgens ons toch wel belachelijk op is geslapen- uitbracht via Top Notch.

Met Talent Meets Talent biedt hiphoporganisatie To The Max een podium aan hiphoptalent uit heel Nederland, om zich in de kijker te spelen en te showcasen in het voorprogramma van een bekende hiphopact. De organisatie hostte al podia op onder meer WOO HAH! en Festival Mundial en heeft deze keer iets speciaals in petto: de twee acts die het hardst rocken op 17 maart, mogen een week erna ook een show spelen op het Bredase indoor-festival FRESH in de Mezz, waar onder meer Hef en Yung Nnelg spelen.

Tickets voor Talent Meets Talent met o.a. Idaly koop je hier voor € 5,-. Wil je eerder op de avond ook nog seminars volgen met professionals uit de muziekindustrie? Koop dan een combiticket voor een euro’tje meer. Check het Facebook-event om op de hoogte te blijven.

Hiphop In Je Smoel is partner van Talent Meets Talent. De inschrijvingen voor de volgende editie zullen wederom verlopen via onze Dropzone, maar daarover later meer.

Geplaatst door bowie op 13 maart 2018