I Love Hiphop haalt o.a. Willie The Kid en $KEER & BOO$ naar Den Haag

I Love Hiphop is al sinds jaar en dag een vast moment in het jaar dat alle hiphopheads -of je nou live music- of breakdanceliefhebber bent- zich kunnen verzamelen in de Hofstad; Den Haag! Dit jaar komt de organisatie weer met een superdikke line-up. In de week van 26 tot 30 juni kun je op diverse plekken in Agga terecht voor je hiphopfix. Op 29 juni is er zelfs een complete dag hiphop in De Nieuwe Kerk. Alle informatie check je hieronder.

Het programma op 29 juni zit vol met onheilspellende samples, rauwe en gruizige drums, veteranen uit de USA én sicke acts uit Nederland. De Nieuwe Kerk in Den Haag (adres: Spui 175) zal die dag omgetoverd worden tot hiphopwalhalla, met breaking battles, b-girlsessions, dikke dj-sets en live performances. Tickets kosten slechts € 12,- in de voorverkoop en € 15,- aan de deur. Namen? Hebben we voor je:

Jeru The Damaja, Willie The Kid, Gorilla Nems, $keer & Boo$, Eastgarden, Illerversum, McGyver, De Fractie, DJ Worm, Tony Beatbutcher, Kypski, Host: Master Surreal, DJ: DBS.

Wie dacht dat het daar ophield zit ernaast als je buurman. De hele werkweek voorafgaand aan die rauwe zaterdag in De Nieuwe Kerk is er op diverse locaties in Den Haag een gevarieerd programma. Met panels, Q&A’s, masterclasses, een warm-up party en een live night maakt de organisatie je warm voor een heet weekend. Want wie op zaterdag nog niet genoeg heeft van al het hiphopgeweld, kan afteren op twee verschillende locaties. En wie zondag niet te brak is kan er nog een hele dag aan vastplakken bij de speciale I Love Hiphop Area op Parkpop! Het hele weekprogramma met alle informatie over locaties, toegangsprijzen check je hieronder en surf naar de website van I Love Hiphop als er nog onduidelijkheid is.

Geplaatst door bowie op 23 mei 2019