#HIJSBEATS2: Ramiks maakt online winnaar van maart bekend

Ramiks heeft gesproken! De Noah’s Ark-producer jureerde de inzendingen van #HIJSBEATS2 van afgelopen maand en onthult nu zijn top vijf. Daarmee is ook de winnaar van de AKAI MPC Touch, het interview én het meeproduceren aan het aankomende album bekend. Scroll een beetje en kom erachter wie de winnaar is!

crafsforestartwork

#1. Crafs

“Goeie vibe en soundkeuze, ook de mix vind ik lekker wegluisteren. Er gebeurt veel in de track en dat houdt het spannend. Erg muzikaal en I love de leadsound. Verdiende eerste plaats!”

#2: George Kush
“Hele bijzondere sfeer, positief maar ook wringt het ergens. Er gebeurt een heleboel en toch past het allemaal bij elkaar. Ik hou ook wel van als het een beetje vies is, net als bij de nummer één zit het erg muzikaal in elkaar.”

#3: Slow Poke
“Even een oldschool beatje, met een lekkere swing. Tof hoe die vocals op de achtergrond er bij komen. Die zorgen voor net genoeg variatie voor mij.”

#4: Phases
“Ik houd er wel van als het een beetje vies klinkt net als bij de nummer twee. Maar het moet ook weer niet té vies worden, en dat vind ik bij deze beat mooi in balans. Zoek er een toffe rapper voor en je hebt een toffe track!”

#5: Motabeatz
“Ik hoor hier allerlei rappers hier al op losgaan, maar denk vooral dat je moet proberen het net even anders te doen als dat andere producers doen. Ook de kick vond ik een beetje moeilijk maar je kan wel de skill horen.”

Bij dezen feliciteren we Crafs dus met de winst. Later dit jaar hoor je een van zijn producties terug op de plaat die we gaan releasen onder de noemer #HIJSBEATS2!

Maak je ook beats en wil je meedoen? Deze maand checkt Inf de inzendingen en inschrijven doe je hier. Of beter nog: kom 30 april naar de instore workshop in KEYMUSIC te Sint-Niklaas en krijg een workshop van Fatty K. Aanmelden daarvoor is gratis!

Geplaatst door bowie op 7 april 2016