HIJS Live en HIJS Poetry presenteren acts op Eendracht Festival 8.0 Pre-Party

Donderdag 20 juli is het weer tijd voor het Eendracht Festival, waar wij dit jaar met HIJS Live, HIJS Poetry én Rewriters vertegenwoordigd zullen zijn en mooie dingen gaan doen. Traditiegetrouw vindt een maand vóór het festival ook de pre-party plaats; aankomende donderdag kun je al een voorproefje krijgen van wat het festival allemaal te bieden heeft in Café Stalles, BAR en Rotown. Wij presenteren daar ook twee acts, dus als je zin hebt in gratis toffe muziek, spoken word en ander moois, lees dan snel verder.

Aanstaande donderdag kun je terecht in Café Stalles voor een snoeiharde hiphopshow van Takkie & Ranx en een spoken word-optreden van Jaimee Brown. Takkie & Ranx braken al menig zaal af met hun performance en zullen dit jaar op het grootste festival van Nederland, WOO HAH!, spelen tijdens de Talent Meets Talent-showcase. Maar vóór het zover is kun je ze een week van tevoren zien rocken in Rotown aan de Nieuwe Binnenweg. Daarnaast zal ook Jaimee Brown te zien zijn, zij staat in Cafe Stalles. Deze spoken word-artieste stelde zich al uitgebreid voor in de best bekeken HIJS Poetry episode van vorig seizoen en is van plan een verpletterende indruk te maken op eenieder die naar haar luistert.

Benieuwd? Kom donderdag 22 juni naar de Eendracht Festival Pre-Party! Vergeet niet jezelf op aanwezig te zetten op Facebook.

De time-table: