Rewriters010- én HIJS Live programma verplaatsen (!) binnen Eendracht Festival

Morgen vindt het Eendracht Festival plaats in Rotterdam. Ook wij van Hiphop In Je Smoel en Rewriters010 hosten weer een eigen area, maar deze wordt noodgedwongen verplaatst qua tijd én locatie. In plaats van de Enfant Terrible in de Gouvernestraat, zitten we nu in Rotown en we rocken niet in de avond maar ‘s middags. Van 15:00 tot 18:00 ben je welkom in Rotown (Google Maps hier!) voor een muziekprogramma en een flinke dosis kunst. En alsof dat niet genoeg veranderingen zijn, is ook het programma een klein beetje omgegooid. Alle accurate informatie is hieronder te lezen.

Bovenstaande is het geval doordat onze activiteiten niet door kunnen gaan bij Enfant Terrible, daar zijn namelijk vergunningsproblemen. Maar goed, Rotown dus. Dat ligt maar nét om de hoek bij de locatie waar we eerst zouden spelen. Allebei onze programma’s, dus zowel de HIJS Live-stage met hiphopartiesten als de Rewriters-expositie waar unieke gecustomizede spuitbussen te koop zijn om IXL Sicklecell Awareness te steunen, zullen nu in Rotown plaatsvinden. Één gelukje dus; alles is onder één dak! Het adres is Nieuwe Binnenweg 19, te Rotterdam.

Nieuwe headliner!
Het programma is daardoor ook deels veranderd. Trapmoneybiggie en Sammie Sedano zullen helaas niet optreden, maar in de plaats daarvoor komt de volledige HardHeaderz-clan een gezamenlijke show geven om het programma af te sluiten.

De timetable is nu als volgt:
15:00 – 15:25 Young PACO
15:45 – 16:10 Wardenklyff
16:30 – 16:55 Gucci Ghost
16:55 – 17:00 Officiële opening van de Rewriters010 Fan Can Expositie
17:10 – 17:25 Ochi No Co $ign (Veldlife)
17:35 – 18:00 HardHeaderz

De line-up van de expo is nog altijd gigantisch:
Tuig Oma, Chaos, Dodici, Paint & Pose, Quin De Vreede, Efe Case, Mr Mazafacka, Nina Fernande, Jimmy Granti, Vince Blok, Stoog, Vectorific, Reinier Landwehr, Elzeline Kooy, Niel de Vries, John Padrino, Avoid en Dalit Lymor.

Hopelijk tot morgen in Rotown, midden in het centrum van Rotterdam!

Het Facebook-event van Eendracht Festival check je via deze link.

Geplaatst door bowie op 17 juli 2019