Hef bereidt je voor op ‘Koud’ met de video van ‘Niks’

Nog drie dagen, en dan verschijnt het nieuwe album Hef. De plaat, waarschijnlijk door Rotjoch tot Koud bestempeld, verschijnt natuurlijk via Noah’s Ark en is vanaf vrijdag te checken op alle streamingkanalen.

De rapper uit Hoogvliet viert de albumrelease met een eigen releaseparty in Annabel. Wie een nacht lang door wil halen met Bundy en de tofste hiphopacts van het moment wil zien, kan in de nacht van aanstaande zaterdag op zondag terecht in de Rotterdamse poptempel. Naast de man uit Hoogvliet zelf komen onder meer D-Double, Kevin, Josylvio, Esko en Crooks optreden. Het is tevens een viering van de tienjarige carrière van Hef. Een jubileum- én releaseshow in één, dus! De laatste tickets koop je hier.

Niks is alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten van Koud. In de video zien we een ijskoude Bundy die met knowledge strooit: “Wat heb je aan die Louis-tasje als die tasje leeg is? Wat heb je aan een jas van Gucci als die jas geleend is?” Ondertussen poetst hij als een ware hypebeast zijn Air Max 1 Animal Pack, zijn Sean Wotherspoons en de nieuwste Yeezy 700’s op, strijkt hij zijn kleren en rockt ‘ie rustig Stone Island. En natuurlijk mag die jonko niet ontbreken in de mondhoek, terwijl de sfeervolle Chievva-productie doorklinkt op de achtergrond.

Check de door VXF geschoten viddy hieronder.

Geplaatst door bowie op 22 januari 2019