Geen Daden Maar Woorden Festival zet op 14 oktober jong talent in de schijnwerpers

Goed nieuws voor de poetry- én muziekliefhebbers onder jullie: Geen Daden Maar Woorden Festival vindt plaats op 14 oktober 2017 op diverse locaties aan het Deliplein in Rotterdam! Je kunt dan vanaf 20:00 terecht op Katendrecht voor een ontdekkingstocht langs literatuur, muziek en spoken word. Het belooft een avond te worden waarop jong talent in de spotlights staat.

De line-up van het festival liegt er niet om: muzikale optredens zijn er van onder meer Gerson Main en Lucky Fonz III, terwijl je in het spoken word-programma van het festival Mariana Hirschfeld (zie haar HIJS Poetry-sessie hier om een indruk te krijgen), Guus van der Steen, die de hiphopfanaten zullen kennen als Ahab, en Takkie, die ook als rapper actief is. Enkele locaties waar je terecht kunt voor mooie optredens zijn Theater Walhalla, Kopi Soesoe en Bosch&DeJong.

Het volledige programma is te zien op de website van het festival (ook de plek waar je tickets kunt aanschaffen) en de aftermovie van vorig jaar kun je hieronder bekijken.