FunX Hiphop is niet meer

In een verklaring op de eigen website staat:

"Het is je vast niet ontgaan dat FunX aan het vechten is voor haar bestaansrecht. Zoals de zaken er nu voor staan worden onze etherfrequenties per 1 januari 2013 afgepakt door de minister. Sterker nog, dit gebeurt misschien wel eerder. FunX is momenteel in strijd om dit te voorkomen.

Tijdens de strijd vallen er echter altijd klappen en aan de verkeerde kant van de medaille is het helaas incasseren. Deze klappen vallen over de gehele linie. Zowel achter de schermen als er voor.

Het is voor FunX niet meer mogelijk om in deze situatie nog langer verder te gaan met de programma’s van Lijn5 en de programmering van de mannen van De Zaak. Ook is de redactie van FunXhiphop.nl opgeheven.

Omdat wij zonder ziel niet willen leven, hebben wij besloten de gehele website op te heffen. Wij van FunX hebben altijd met veel plezier gewerkt met de heren van Lijn5 en de mannen van De Zaak en het betreurt ons dan ook ten zeerste om dit soort beslissingen te moeten nemen.

Voor de wekelijkse Hip Hop Top 20 en de nieuwste videoclips verwijzen we jullie voortaan naar FunX.fm. De Hip Hop stream blijft ook bestaan. Deze is te beluisteren via FunX.fm en via de FunX Radio App.

Als jij net als ons baalt van het wegvallen van jouw favoriete programma’s, laat dat dan merken aan de buitenwereld en download de gratis FunX App. Het aantal downloads is voor FunX een wapen in de strijd tegen de afbraak van initiatieven als FunX en Lijn5. Als collectief kunnen wij een duidelijk signaal afgeven aan de huidige machtshebbers. Lees hier meer!

Muziek en jongerencultuur zijn niet meer belangrijk voor het huidige Nederland. Waar wij van houden wordt afgeschilderd als een hobby voor parasieten. Dit is niet wat wij zouden moeten willen. Jullie hulp is dus van harte welkom.

Bedankt voor alle steun, inzet en liefde die jullie de afgelopen jaren hebben getoond.

Met vriendelijke groet,

FunX"