Dodici presenteert nieuwe expositie ‘MICROMONDI’ in de HIJSkamer

De Rotterdamse Edoardo Trionfera, als freelance kunstenaar en illustrator beter bekend als Dodici, blijft de grenzen van het leven en vormgeving verkennen en verbreden met gebouwen, natuur, mensen en andere structuren, ingesloten in kleine drijvende eilanden. Hij noemt het mircowerelden. In zijn serie MICROMONDI vereeuwigt hij een selectie van de landen die hij bezocht. Architectuur, landschappen en inwoners komen erin samen en nemen surrealistische vormen en kleuren aan. Van 14 april tot en met 26 mei is de gelijknamige expositie gratis te zien in de HIJSkamer, aan de Delftsestraat 25 in Rotterdam.

Op 14 april presenteert Dodici de vernissage van zijn expositie. Tussen 17:00 en 21:00 is iedereen welkom bij die officiële opening. “Met MICROMONDI vertel ik zowel landelijke als stedelijke verhalen, die verticaal tot leven komen. De toeschouwer kan veraf te weten komen wat er boven én onder het aardoppervlak gebeurt.” De ervaringen die de kunstenaar verzamelde op zijn reis door de wereld en daarna filterde, vallen op en werpen een licht op de in elkaar verweven aspecten van een omgeving.

De entree van de HIJSkamer voor MICROMONDI is helemaal gratis. Kom jij de micro-universums van Dodici bewonderen en de kunstenaar zelf ontmoeten tijdens de vernissage op 14 april? De rest van de exacte openingstijden volgen!

Dodici presents: MIRCOMONDI
Vernissage
Donderdag 14 april
17:00 – 21:00
Delftsestraat 25 (begane grond), Rotterdam

Geplaatst door bowie op 7 april 2022