DJ Friss Mixt Hiphop Voor Je Smoel Maandmix – Volgende Week Nieuwe Mix Online

DJ Friss ken je natuurlijk als de vaste DJ van Kraantje Pappie. Vorig jaar ging hij in de finale van de Grote Prijs met de prijs van Beste Muzikant naar huis en daarnaast is de uit Leeuwarden afkomstige DJ ook actief als turntablist. Naast de samenwerking met Kraantje werkt Friss ook samen met onder meer partner-in-crime DJ Irie en VinylFrontiers.

De komende edities is DJ Friss verantwoordelijk voor de Hiphop Voor Je Smoel mix. Iedere maand selecteert hij met de HIJS redactie de hardste tracks van de afgelopen tijd, uit binnen- en buitenland.

De mix krijgt met ingang van deze maand ook een nieuwe cover. Joao Do Rosario en Amir Zisko van Huge Pigeons zijn iedere maand verantwoordelijk voor het visuele geweld. Deze creatievelingen hebben eerder werk voor onder meer Kassem & Wenki en Kempi’s label Sterrenlaan gemaakt. Check http://www.huge-pigeons.nl/ voor hun portfolio.

Hiphop Voor Je Smoel 7.0 komt in de loop van volgende week online. Tot die tijd kun je hieronder de eerdere edities downloaden.

Hiphop Voor Je Smoel 1.0
Hiphop Voor Je Smoel 2.0
Hiphop Voor Je Smoel 3.0
Hiphop Voor Je Smoel 4.0
Hiphop Voor Je Smoel 5.0
Hiphop Voor Je Smoel 6.0

Geplaatst door bowie op 20 september 2010