Deze mural artists komen naar POW! WOW! Rotterdam

15 en 16 september wordt een fantastisch weekend voor street art liefhebbers wereldwijd, vooral degenen binnen en buiten Rotterdam. En vandaag kondigen wij trots onze lineup met meer dan 40 artiesten aan, geprimeurd door het street art magazine JUXTAPOZ uit San Francisco.

De psychedelische zwart-wit tekeningen van BIER EN BROOD, de rijke kleuren van DAN KITCHENER, en de betoverende kalligrafie van ZEPHA: het is maar een greep uit de diverse stijlen die er gratis te bewonderen zijn. Naast voornoemde artiesten zullen internationaal gerenommeerde namen als DANNY RUMBL, DILK, DOPIE, DZIA & SONS, ENIGMA GEOMETRICKS, FANAKAPAN, I AM EELCO, KARSKI & BEYOND, ME LIKE PAINTING, MR JUNE, NUNO VIEGAS, OZON, SUPER A en TELMO MIEL muurschilderingen maken die je niet missen wilt!

Check deze gallery met alle mural artists!

20 vans, 30 cans

Tijdens POW! WOW! Rotterdam worden er niet alleen muren geschilderd, maar ook 20 flinke voertuigen, zoals kleine vrachtwagens, busjes en campers. Ze zullen een fris nieuw design krijgen uit handen van CES53, HIPSTERSKULLS & DIGII55, JOREN JOSHUA & ILSE WEISFELT, IVES ONE, JAKE, LEMPKE, GOMAD, MICK LA ROCK, MISTER, NASH, NEAS, OLES, OX ALIEN, PAGE3, POP-EYE, SAID KINOS, SREK, STOOG en SUNK. En als iemand zich nog aan wil melden om eigen busje gratis te laten schilderen dan kan dat, maar wel nog maar heel even! Dus aarzel niet; er zijn nog maar enkele plaatsen over!

Check deze gallery met alle artists!

Het #1 Street Art Festival van de wereld komt naar Rotterdam!

Het POW! WOW! Festival is ’s werelds bekendste street art festival. Het begon ooit aan de randen van Hawaï, waar het grauwe buitenwijken transformeerde tot een geliefde open air gallery. Na een aantal succesvolle edities op het eiland, breidde POW! WOW! zich uit naar locaties als Los Angeles, Taiwan, Hong Kong en Japan. En Rotterdam is de trotse gaststad van de eerste Europese editie!

Het festival vindt plaats op 15 en 16 september op Keilewerf 1 en 2, met onder meer een dunk contest, freerunning toernooi en muziekprogrammering (waarvan de lineup later bekend gemaakt wordt), en is gratis toegankelijk.