De line-up van Talent Meets Talent op 11 november is bekend

De elfde van de elfde is traditioneel de start van het carnavalsseizoen. Noem jij maar eens een betere plek om die dag te vieren in Kruikenstad? Precies, die is er niet. Zeker omdat we samen met To The Max weer de beste acts uit onze Dropzone hebben gevist die die avond bij ANBU in het voorprogramma mogen rocken. Wij durven te wedden dat dit de tofste line-up is die je tot nu toe op een Talent Meets Talent-editie hebt gezien, dus kom 11 november naar de Hall Of Fame in de Tilburgse Spoorzone om te trappen!

Wie anders dan ANBU had bovenaan de flyer moeten staan van deze avond? De Limburgse formatie knalt er hit na hit uit en liet afgelopen zomer nog een heel veld trillen met hun bangers tijdens WOO HAH!. Nu komen ze terug om het feestje in de intieme Hall Of Fame nog eens dunnetjes over te doen. De support acts zijn inmiddels ook bekend; uit Amsterdam zakken Ocho & Ibs en Rey Tranquilo af om shows te geven, uit Zeeland is daar voormalig battlerapper Cyclo B die vorige maand nog zijn tune Summer Cyczteen uitbracht en uit dezelfde stad als de hoofdact -Venlo, dus- komt het collectief Fide World (voorheen Traplo) om de crowd te veranderen in een moshpit. Dan is er ook nog BMB, de Rockacademie-student die Maastricht komt representen en tenslotte is er ook een optreden van $TEE, die dit jaar zijn Allemaal Lit EP releaste waarop hij samenwerkte met o.a. WatWatIs en Kauwboy, die al eerder on stage stonden in de Hall Of Fame.

Naast de optredens zijn er die dag ook twee seminars die, zeker als je opkomende artiest bent, interessant zijn om te volgen om de weg in de muziekindustrie te leren kennen.

Alle info op een rijtje:
Talent Meets Talent
Zaterdag 11 november vanaf 20:30 in de Hall Of Fame, Tilburg
Line-up: ANBU + Ocho & Ibs + Rey Tranquilo + Cyclo B + Fide World + BMB + $TEE
Let op! Drie soorten tickets: SHOWS € 5,-, SEMINARS € 3,- of COMBI € 6,-
Facebook-event