De Grote Prijs van Rotterdam 2017: de spotlight op Shagga Ranx

In de aanloop naar de finale van De Sena Grote Prijs van Rotterdam stellen we graag alle finalisten aan je voor. Op 7 oktober strijden vijf acts in de zaal van het Rotterdamse poppodium BIRD om de titel en het bijbehorende prijzenpakket. Deze keer maak je kennis met Shagga Ranx, die niet voor de eerste keer in de finale staat…

Vorig jaar nog stond hij namelijk in de finale als onderdeel van het duo Takkie & Ranx, dat al jaren alle Rotterdamse podia op stelten zet met snoeiharde bangers. Afgelopen zomer deelden ze nog het podium op Eendrachtsfestival, waar ze de main stage rockten, en op WOO HAH!, waar de kleinste zaal compleet werd afgebroken tijdens het Talent Meets Talent-blok. Toch besloten de twee mc’s om ook afzonderlijk van elkaar muziek uit te gaan brengen.

Shagga Ranx deed dat eerder dit jaar met zijn eerste soloclip, voor de trappy track Oké, geproduceerd door Yung Dee. Daarin laat hij je kennismaken met het Rotterdamse uitgaansleven door verschillende feestjes te namedroppen, maar liever flext hij met vrienden tijdens een goed huisfeest vol drank, drugs en goede vibes. That way!

Het motto van hem en Takkie samen is ‘TUONO’, wat staat voor Turn Up Of Naar Osso. Wat hij nog solo nog meer in petto heeft is een verrassing, maar dat je niet stil kunt staan tijdens zijn set is een garantie. Deze boy weet hoe je zalen moet rocken. Kom Shagga Ranx dus checken op 7 oktober in de finale van de Grote Prijs van Rotterdam in BIRD.

Tickets koop je hier.

Geplaatst door bowie op 27 september 2017