Christov brengt ’t Leven & Werk van Pilske Donders uit op 15 april

15 april brengt de Brabantse hiphopproducer Christov zijn tweede plaat uit, het producersalbum ‘t Leven & Werk van Pilske Donders ziet dan namelijk het daglicht. Op het grimmige hiphopalbum zullen featurings te vinden zijn van onder meer Nosa, Reggy Lines, Ciph Barker, Ill Material en Royal With Cheese, en dat alles op keiharde drumbreaks en sfeervolle samples. Er is een nieuwe track losgelaten én er is een korte docu verschenen. De release wordt, eveneens op 15 april, gepresenteerd met een party in de Hall Of Fame te Tilburg. Scroll en lees alle info.

Christovalbumart

Limited edition
De opvolger van Orgeldrank (2011), vorig jaar nog door onze bezoekers verkozen tot een van de hardste Nederlandstalige hiphopplaten ooit, wordt door Beats Broke, digitaal gedistribueerd, maar voor de liefhebber verschijnt er ook een gelimiteerde fysieke cd-oplage van 200 stuks. De mini-docu over het album is vanaf nu te zien:

Bosjesmannen
Het nummer Bosjesmannen, dat Christov in samenwerking met Nosa opnam en in de docu te horen is, is ook vrijgegeven. Het is de eerste keer in ruim tien jaar tijd dat Nosa en DJ D-Incredible samen op één track te horen zijn:

Releaseparty for cheap
De releaseparty zal op vrijdag 15 april vanaf 20.00 plaatsvinden in de Hall Of Fame te Tilburg. Tickets zijn vanaf nu hier te koop voor 4 euro (zonder cd) of 6 euro (met cd). Aan de deur betaal je iets meer. De line-up is als volgt: Reggy Lines, Ciph Barker, Kopfkaas & Remindazz + special guests. De muziek komt van DJ’s Mista Sweet, Fast Fader & D-Incredible.

Stay tuned voor een interview met Christov en check het artwork en de tracklist van de plaat hier.

Geplaatst door bowie op 29 maart 2016