Bun B en Statik Selektah droppen volgende week een album, maar ze moeten er nog aan beginnen

De titel zegt al genoeg. Wij zijn hier meer dan klaar voor. Voor het eerst in de geschiedenis gaan twee artiesten een plaat opnemen from scratch, en de wereld kan live meekijken- en luisteren via een livestream. Producer Statik Selektah en Bun B bundelen de krachten voor een uniek project dat volgend weekend moet verschijnen; TrillStatik!

De New Yorkse boombapproducer en UGK’s own Bun B zijn elkaar niet vreemd. De rapper uit Texas schreef namelijk al vele coupletten op de beats van Statik Selektah. De meest recente samenwerking tussen de twee is te vinden op het album Lucky 7 uit 2015. Op Top Tier verzorgen ook Styles P en Sean Price bijdragen.

Hij heeft diverse soloplaten uitgebracht, naast albums met Termanology, Freeway, Freddie Gibbs en KXNG Crooked. Maar het nieuwe, aankomende album is misschien wel het meest ambitieuze project van Statik Selektah tot nu toe. Het verschijnt op 20 april, maar moet nog helemaal gemaakt worden. Hoe dan?

“Op woensdag 17 april om vijf uur zullen Bun B en ik een album gaan maken from scratch, en jullie kunnen live meekijken”, zo kondigt de producer aan op Instagram. “En je weet dat de lijst met featurings legendarisch gaat worden.”

Als we afgaan op de aankondiging die de mannen op video hebben opgenomen, kunnen we eigenlijk al concluderen dat dit dik gaat worden. Bun B kan namelijk zelfs een promoplaatje ghetto laten klinken. Wij zijn in voor deze release. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen. En zodra de stream live gaat, zullen we het reposten op onze socials.

Volg ons dan ook op Instagram en Facebook.

Geplaatst door bowie op 11 april 2019