Advertorial: 5 redenen om zondag naar Chali 2na te gaan (+ Win tickets!)

Pic door Joel Frijhoff

 

1. Chali 2na heeft een van de beste stemmen van alle nog levende rappers. Als je Chali 2na hebt horen rappen, weet je ineens hoe een kruising tussen Barry White en Kool G Rap zou klinken: verrekte goed. (Jaap van der Doelen)

 

2. Chali 2na komt altijd on point, ongeacht de setting of de samenstelling van zijn show. Als je het hebt over zekerheidjes in het livecircuit, dan mag Chali 2na absoluut niet ontbreken. (Yid)

 

3. Chali 2na is old school maar geen ouwe zeur. Zijn shows werkt hij met zichtbaar plezier af. Gegarandeerd met een lach naar huis. (Vincent van der Does)

 

4. Ik zag Chali 2na voor het eerst op het gratis Metropolis festival in Rotterdam. Dit was nadat ik het album van Jurassic 5 al bijna grijsgedraaid had. Op dit album viel Chali vooral op door zijn stem en delivery en live wist hij dit ook op dezelfde manier te doen, toen samen met de hele groep. Toen zag ik het al: dit is een van de betere live mc’s met een goed gevoel voor entertainen! (Mista Sweet)

 

5. Om voor mij nog steeds onduidelijke redenen heb ik de muziek van Jurassic 5 en Chali 2na lang genegeerd. Chali 2na z’n show op Hip Hop Kemp 2010 heeft dat in één klap veranderd. Als je ultiem geniet van een optreden terwijl je de meeste nummers niet kent, weet je dat die show heel goed in elkaar zit. (Witflits)

 

Tickets zijn €17,50 + lidmaatschap, maar je kunt ze ook gewoon winnen via ons. Houd hiervoor onze Facebook, Instagram of Twitter in de gaten.

 

Nog niet bekend met Chali’s muziek? Check z’n Soundcloud.

 

Info:

Chali 2na (Jurassic 5) @ de Melkweg
Zondag 5 oktober

19:30 zaal open

20:00 Snareophobe

21:00 Chali 2NA

Damage: €17,50

Meer info

 

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door de Melkweg.